ღვინისა და კერძის შეხამება
არაფერი არ არის ჩვეულებრივ, სანამ რეჟიმის ტყვეები ციხეში არიან!
ღვინისა და კერძის შეხამება
მენიუს შესახებ
მენიუ, უმეტესად, განკუთვნილია მოგზაურებისთვის, რომლებიც კარგად არ იცნობენ დასავლეთ საქართველოს ღვინოებს და სურთ, ერთი მხრივ, ღვინის, მეორე მხრივ კი - ღვინისა და რეგიონული სამზარეულოს შეხამებით გაეცნონ დასავლეთ საქართველოს, განსაკუთრებით კი - სამეგრელოს გასტრონომიულ კულტურას.
შეთავაზება მოიცავს ოთხი დასახელების, სადეგუსტაციო პორცია (80 მლ.) ღვინოსა და მათთან გემოვნურად შეხამებულ 4 მეგრულ კერძს (სადეგუსტაციო პორცია). ღვინოები დაყენებულია ორგანული ვენახების მოსავლებისგან, დანამატების გარეშე;
სტუმრებს დაურიგდებათ ბარათები, ღვინოებისა და კერძების შესახებ ინფორმაციით (ქართულ/ინგლისურ ენაზე);
დეგუსტაციის ხანგრძლივობა - 1 საათი;
ჯგუფის წევრთა მინიმალური რაოდენობა - 4 პერსონა;
ფასი პერსონაზე - 40 ლარი
18+ Pers - ოდას პარტნიორი კომპანიებისათვის იმოქმედებს ფასდაკლება.
კომპანიებისა და ტურისტული გიდებისთვის, ვისთანაც არ გვქონია თანამშრომლობის გამოცდილება, პირველ ვიზიტზე საჭიროა დეგუსტაციის სრული ღირებულების 30-50%-ის (გააჩნია, ჯგუფის მოცულობას) ავანსის სახით ჩარიცხვა.
თეთრი
1. ცოლიკოური 2023. თეთრი, მშრალი. იმერეთი, სოფ. გორდი (ხონი)
დადუღებულია ბუნებრივად, უდედოდ, ქვევრში.
კერძის შეხამება
გებჟალიას ქორფა ხვეულა პიტნიანი ნადუღით.
ქარვისფერი
2. ცოლიკოური 2023. ქარვისფერი, მშრალი. ლეჩხუმი, სოფ. ლეშკედა (ცაგერი)
დადუღებული და დავარგებულია ბუნებრივად, ქვევრში, მესამედ ჭაჭაზე, 6 თვით.
კერძის შეხამება
სეზონური, ხასიათიანი, ნიგვზიანი ფხალის გუნდა.
ვარდისფერი
3. შუშის კედელი 2023. ვარდისფერი, მშრალი. სამეგრელო, სოფ. თარგამეული (მარტვილი), ლეჩხუმი, სოფ. ორბელი (ცაგერი).
ჯიშური შემადგენლობა: ოჯალეში, ცოლიკოური
დადუღებული და დავარგებულია ბუნებრივად, ქვევრში.
კერძის შეხამება
ქათამი ბაჟას საწბელში, თბილ, ფუმფულა მჭადზე.
წითელი
4. ძელშავი 2022. წითელი, მშრალი. რაჭა, სოფ. ბოსტანა, ამბროლაური.
დადუღებულია ბუნებრივად, ქვევრში, სრულ ჭაჭაზე, დავარგებულია უდედოდ, ქვევრში, 6 თვით.
კერძის შეხამება
კუჭმაჭის პასტა ნარგილეფ (გაცივებული) ღომის მობრაწულ ფირფიტაზე.